173 потребителя си пожелаха 1552 желания в 331 списъка
EasyWish е сайт за Вашето забавление и не осъществява продажби, нито посредничи за това.
Посочените по-долу възможности предоставяме единствено, за да улесним избора Ви.
Не сте ограничени да включвате във Вашите Списъци с подаръци продукти и желания от виртуалното пространство навсякъде по света. Съобразявайте се единствено с Вашите Желания и възможностите на приятелите Ви да ги поръчат или закупят.

Техномаркет

Една от големите вериги хипермаркети, която ще отговори на Вашите потребности от домакинско и офис оборудване. Можете да изберете от предлаганите спортни уреди, TV игри, дигитални видео камери, фотоапарати, аудио системи и системи за домашно кино. Продават и on-line.

Genesis

Предлага широка гама от висококачествени продукти. За Вашите деца може да изберете атрактивни и занимателни играчки. Можете да направите добър избор за Вашия дом от разнообразието от кухненски съдове, домакински прибори, мебели и други вещи за обновяване на интериора.

Технополис

Утвърдена верига от специализирани хипермаркети за бяла, черна и офис техника, компютърни и информационни технологии. Предлага голямо разнообразие от продукти на световни производители, с които можете да оборудвате дома и офиса или просто да си създадете удобство и да се забавлявате.

Зора

Специализирана верига от магазини за бяла, черна, IT и офис техника. Поддържа богат и постоянен асортимент от уредите, като предлага също проектиране, изпълнение и монтаж на обзавеждане за дома и офиса. Продават и on-line.

Electron.bg

Електронен магазин, специализиран в областта на потребителската техника за дома и офиса, както и за Вашето свободно време. Може да изберете и електроинструменти, предлагани в голям асортимент. Друга атрактивна възможност е закупуването на билети за концерти и спектакли. Продават on-line.

Ozone.bg

Портал за продажба на развлекателен софтуер, игрални конзоли и аксесоари. Можете да се забавлявате с предлагания богат избор от PC игри, конзоли и игри за тях, гейм гайдове, blu-ray филми, DVD филми, екшън фигурки и постери. Продават on-line.

Azola.bg

Портал за продажба на изключително разнообразна селекция от продукти. Може да закупите книги, компютри, техника за дома и офиса, парфюми и козметика, аксесоари и бижута. Изборът се допълва с предлагане на филми и музика, PC и видео игри, куфари, чанти и очила. Продават on-line.

Хеликон

Онлайн книжарница, от която може да закупите книги, при много богат избор на жанрове. Хеликон предлага също да изберете и закупите музика, филми и PC игри.

Germanos

Сайт, в който можете да откриете Вашия мобилен телефон, аксесоари за него и не само – предлага също преносими компютри и PDA устройства, периферни устройства, цифрови фотоапарати, фото-принадлежности, видеокамери, MP3 плейъри и компютърни игри.

Хенди

Сайт, в който можете да направите вълнуващ избор, ако искате да закупите мобилен телефон. Ще отговори и на Вашето търсене на видеокамери, фотоапарати, преносими компютри и PDA устройства.

Фото Павилион

Специализиран магазин за фототехника и аксесоари, както за професионалисти, така и за любители. Предлага богат избор от фотоапарати, обективи, светкавици, видеокамери и спортна оптика. В него ще намерите и батерии, зарядни устройства, конвертори, стативи, периферни устройства, както и фотографска литература. Продават и on-line.

Спорт Депо

Посредством своята верига от магазини и сайт, предоставя възможност да закупите всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировки за футбол, тенис, волейбол и други видове спорт. Продават и on-line.

Дюкян Меломан

Предлага подбрана музика, разделена в категориите българска, етно, джаз, класика, клубна, поп и рок, както и предоставя възможност да закупите билети за концерти. Продават on-line.

VIPshop

Магазин за луксозни аксесоари и подаръци. VIPshop предлага изящни изкушения от порцелан, кристал, сребро, кожа, дърво, както и изискани чанти, органайзери, портфейли, пособия за писане и офис аксесоари. Продават on-line.

Декорбокс

Предлага артикули за дома – различни видове домакински пособия, декоративни аксесоари, както и продукти за обновяване на интериора. Декорбокс приема поръчки и по индивидуален дизайн за изработка на стикери за стена, декоративни пана и принтове. Продават on-line.

Лабиринт

Предлага добри решения за обзавеждане на дома и офиса – различни видове мебели, осветителни тела, домакински съдове и прибори, а така също и декоративни аксесоари.

4Fitness

Специализиран интернет магазин за спортни стоки и аксесоари. Предлага и спортни уреди – велоергометри, кростренажори, гребни тренажори, бягащи пътечки, лежанки, както и различни комбинирани уреди. Продават on-line.

Get.bg

Онлайн хипермаркет, предлагащ изключително богат спектър от артикули, включващ мобилни телефони, часовници, аудо и видео техника, битова техника, фотоапарати и видеокамери, детски стоки, стоки за дома, стоки за спорт и туризъм, обувки, дрехи и аксесоари, бижута и парфюмерия. Предоставя възможност и за закупуване на билети за концерти. Продават on-line.

Изпълни Желание

Въведете Код на списък с подаръци, който Ваш приятел е създал за своя празник.